28 Aralık 2011

BABALAR MASA BAŞINA

YAMANLAR IŞIKTA BABALAR MASA TENİSİ TURNUVASINDA BULUŞTU.

Özel Yamanlar Işık İlköğretim Okulu öğrenci velileri arasında düzenlenen masa tenisi turnuvası büyük çekişmelere sahne oldu.

Yamanlar Işık Koleji  Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen ve katılımın geniş olduğu turnuva, çekişmeli karşılaşmalara sahne oldu. Sabah okulda yapılan kahvaltının ardından yapılan kuralar sonucunda takımlar belirlenerek, maçlar başladı.

Öğleye kadar grup müsabakalarının yapıldığı turnuvada, velilerin dostluk ve centilmenlik tavırları ön plandaydı.

Turnuva sonucunda,

Muhammed Ali Bakır birinci,

Yusuf Güner  ikinci,

Murat Çoban ve Ozan Vicir üçüncü, oldu.

Turnuvada dereceye giren velilere okul idaresi tarafından plaket ve madalya ve çeşitli hediyeler  takdim edildi.

Özel Yamanlar Işık İlköğretim Okulu Müdürü Sıtkı KURU, Yamanlar Işık Kolejinin başarısında okul-aile dayanışmasının önemli rol oynadığını ifade etti.

Artık geleneksel hale gelen sportif yarışmalarda dostluklar kurulduğunu ve okul aile kaynaşmasının en güzel örneklerinin sergilendiğini vurgulayan KURU  turnuvaya katılan bütün velilere teşekkür etti.

Turnuvanın ve ödül töreninin fotoğrafları için tıklayınız.

Bu haber : 1475 kez izlenmiştir